Rainbowcups Mission

 

är att tillhandahålla kvalitetsmärkta pappersmuggar till ett överkomligt pris.

 

Det finns många anledningar till varför varumärkesbyggande är viktigt. För det första kan märkespappersmuggar bidra till att skapa en professionell image för ditt företag. De kan också hjälpa till att marknadsföra ditt varumärke och öka varumärkesmedvetenheten. Dessutom kan märkespappersmuggar hjälpa till att bygga upp kundlojalitet och skapa återkommande kunder. Slutligen kan märkespappersmuggar hjälpa till att öka försäljningen och generera nya leads. Alla dessa faktorer kombineras för att göra varumärkesbyggande till en viktig del av alla affärsplaner. Med så många fördelar är det lätt att förstå varför varumärkesbyggande är en så viktig del av att starta och driva ett framgångsrikt företag, och vi vill att du ska kunna göra det till ett överkomligt pris.

Rainbow cups-prestationer i produktion av märkespappersmuggar

År av erfarenhet

Länder

Nöjda kunder

Grafiska mönster

rainbowcups history

Berättelsen om Rainbowcups

Vi etablerades 2006, men det var 2013 när vår kärlek till koppar förvandlades till ett märke av rainbowcups.

Inledningsvis erbjöd rainbowcups inkluderade märkespappersmuggar med individuellt tryck. De fanns i tre kategorier – enkla tapetmuggar, dubbla tapetmuggar och termopappersmuggar som bäst håller värmen. Vi har ytterligare utökat vårt erbjudande till att omfatta specialtryckta glassmuggar, PET-plastmuggar med logotyp och tillbehör som kaffelock, kafferörare och tryckt socker.

Från början av rainbow cups-aktiviteten visste vi att vi ville ha våra högkvalitativa specialtryckta muggar och tillbehör för att hjälpa till att bygga varumärken av kunder från hela Europa. Under 2014 utökade vi därför vår verksamhet till hela Europeiska unionen och associerade länder som Norge.

Den dynamiska utvecklingen av varumärket rainbowcups har lett till lanseringen av vårt eget professionella logistikcenter 2015, varifrån vi skickar våra produkter. Detta förbättrade vår service och kundnöjdhet avsevärt, vilket gjorde att vi firade förvärvet av 1 000 kunder under 2017.

Under 2018 var en annan anledning att vara glad att rainbowcups-produkter dök upp i 29 länder på 3 kontinenter. Detta är särskilt viktigt för oss eftersom det visar att rainbowcups är en pålitlig partner för kunder över hela världen.

Under 2019 introducerade vi biologiskt nedbrytbara koppar och PLA-lock i vårt produktsortiment för att möta miljöns och våra kunders behov.

2022 för att vara bättre lämpade för SUP-direktivets krav, istället för PLA-skikt i våra biologiskt nedbrytbara pappersmuggar, har vi introducerat en vattenbaserad beläggning, som är ännu mer miljövänlig.

Företag

Märket rainbowcups tillhör:
WirelessCom Sp. z o.o.
Rozlogi 14/3
01-310 Warszawa
Polen

Registreringsdata

VAT EU PL5222831655
KRS 0000265037
REGON 140725329
BDO 000347398
Zentrale Stelle DE3610909103888
Aktiekapital 150 000,00 PLN

Logistik och produktionscenter

Returer eller egen hämtning av beställningar är endast möjlig efter överenskommelse.

rainbowcups (Loxxess lager)
Kwietniowa 36
05-090 Wypedy, Polen

Företagets postadress

Varumärket rainbowcups tillhör WirelessCom Sp. z o.o. Adressen nedan är endast avsedd för utskick.

WirelessCom Sp. z o.o.
Rozlogi 14/3
01-310 Warszawa, Polen

Vill du känna dig trygg? Verifiera oss!

Nedan hittar du alla register där du kan verifiera våra uppgifter online:

Europeiskt skatteregistreringsnummer

VAT EU: PL5222831655

KLICKA HÄR – Europeiska kommissionens webbplats. Du kan verifiera giltigheten av det momsnummer som tilldelats av en medlemsstat genom att välja lämpligt land från listan och ange det nummer du vill verifiera.

Skatteregistreringsnummer

NIP: PL5222831655

KLICKA HÄR – Europeiska kommissionens webbplats som verifierar att syntaxen för numret är korrekt. Ange NIP-numret utan ”PL” framför.

Riksdomstolsregister

KRS: 0000265037

KLICKA HÄR – Justitieministeriets hemsida. Det är det viktigaste registret för polska företag. Där hittar du all information om oss. För att göra detta, markera “Entreprenörer” (eller “Przedsiębiorcy”) och ange sedan KRS-numret.

Ekonomisk aktörs identifiering och registreringsnummer

EORI: PL522283165500000

KLICKA HÄR – Europeiska kommissionens webbplats. Den kontrollerar om vi är registrerade för att exportera utanför EU. Detta är användbart, t.ex. för export till Norge, Schweiz eller Storbritannien. Ange bara EORI-numret.

Statistiskt handelsregistreringsnummer

REGON: 140725329

KLICKA HÄR – Statistiska centralbyråns hemsida, där alla uppgifter lagras i registret. För att kontrollera dem, ange REGON-numret och klicka på “sök”.

SSL-certifikat för denna webbplats

KLICKA HÄR – en internationell webbplats som visar vem denna webbplats tillhör. Det betyder att det är vår webbplats och att ingen utger sig för att vara oss. Det finns en garanti för webbplatsidentitet på 1 000 000 USD.