Jämförelse av pappersmuggar med märke

I den här jämförelsen av pappersmuggar med märke kan du se skillnaderna mellan många olika typer av specialtryckta pappersmuggar och anpassade plastmuggar.

Ta en titt på hur olika pappersmuggar av olika märken står sig mot varandra, och även mot specialtryckta PET-plastmuggar. Du hittar de pappersmuggar med tryck som passar bäst för dina behov eller användningsscenario baserat på deras värmeisolering, färgmättnad eller pris. Längst ner i denna jämförelse av pappersmuggar av märkesvaror hittar du genvägar till respektive produkter från varje typ.

TYP AV KOPP

SW – Pappersmuggar med enkel vägg

DW – Dubbelvägg Pappersmuggar

TW – Termisk vägg Pappersmuggar

PET/rPET/PLA – Plastmuggar

Bild

Branded PET plastic cup

Beskrivning

SW – enkelväggig märkespappersmugg som består avett enda lager papper – har den lägsta värmeisoleringen. Den har ett fint tryck i en halvmatt yta. Färgerna är mycket mindre mättade än i andra koppar. Detta är en typisk kopp för vatten eller juice, som främst används i vattenautomater. Det är den billigaste muggen och av alla muggar är den största mängden förpackningar på en europall, så dessa muggar är också de mest ekonomiska att transportera.

DW – specialtryckt enkelväggig pappersmugg tillverkad av ett dubbelt lager papper som limmas ihop – genomsnittlig värmeisolering. Mycket snyggt glansigt tryck, levande färger, bildliknande kvalitet. Den mest populära koppen för reklam- och marknadsföringskampanjer , ibland används den också för kaffe att ta med sig. De kan fastna ihop på grund av sina styva väggar. Kunderna uppskattar de styva väggarna och det enastående förhållandet mellan pris och kvalitet.

TW – skräddarsydd dubbelväggig paer-kopp tillverkad av ett dubbelt lager papper, vilket är det bästa sättet att isolera värme – mellan två pappersark finns det en 1-2 mm tjock luftficka. I botten har den en ca 12 mm hög otryckt vit “fot”. Högkvalitativt glansigt tryck, levande färger, bildliknande kvalitet. Typisk kopp för takeaway-kaffe. Dessa koppar uppskattas för sin höga kvalitet och bästa värmeisolering av dem som värdesätter kundernas tillfredsställelse mest.

PET/rPET/PLA – skräddarsydda tryckta klara plastmuggar. Utskriftsalternativen beror på den beställda kvantiteten. rPET är återvunnen plast av hög kvalitet. Den är mest genomskinlig, klar och har den jämnaste ytan. Det är också den mest styva plast som används i muggar. Används främst av barer och fitnessstudior för lemonad, shake och färsk juice, för att visa vad som finns i koppen och att innehållet inte är för varmt.

Tillämpningar

Företag – koppar för vattenautomater, juice.

Reklam – provtagning av produkter.

Reklam, mässor, konferenser.

Café, hotell, företag – kaffe, te, vatten.

Café, bageri, bar, hotell, konditori – kaffe, te.

Bar, fitness – lemonad, smoothie, färsk juice, shake, latte, öl.

Maximal dryckestemperatur

95 ⁰C

95 ⁰C

95 ⁰C

60 ⁰C

Materialskikt

Ett lager PE/PLA/vattenbaserat bestruket papper.

Två lager PE/PLA/vattenbaserat bestruket papper limmas ihop.

Två lager PE/PLA/vattenbaserat bestruket papper, med en luftficka mellan dem.

Ett lager av PET-, PLA- eller rPET-plast, som är PET från återvinning.

Värmeisolering

Leveranskostnad

Pris

Genvägar för produkter