Hur man utformar en pappersmugg med varumärke

Vad är branding och varför är det så viktigt?

 

Det råder ingen tvekan om att varumärkesbyggande är viktigt i dagens affärsvärld. Ett starkt varumärke kan hjälpa dig att attrahera nya kunder, bygga upp lojalitet bland dina befintliga kunder och sticka ut från konkurrenterna. Men vad är egentligen branding och varför är det så viktigt?

Enkelt uttryckt är varumärkesbyggande en process för att skapa och upprätthålla en unik identitet för ditt företag. Denna identitet bör återspeglas i allt från logotyp och webbplatsdesign till hur du svarar i telefonen och interagerar med kunderna. Ett starkt varumärke gör att människor kommer ihåg ditt företag och associerar positiva egenskaper med det.

Det finns flera anledningar till varför varumärkesbyggande är så viktigt. För det första kan det, som nämnts ovan, hjälpa dig att locka nya kunder. Människor är mer benägna att göra affärer med ett företag som de känner igen och har positiva känslor för. Varumärken kan också bidra till att bygga upp kundlojalitet; märkesprodukter tenderar att inspirera till större lojalitet än generiska produkter. Slutligen kan varumärket hjälpa dig att särskilja ditt företag från konkurrenterna. På en överbefolkad marknad kan ett starkt varumärke vara skillnaden mellan framgång och misslyckande.

Som du kan se är varumärkesbyggande viktigt för alla företag som vill lyckas på dagens marknad. Om du inte investerar i varumärkesbyggande gör du helt enkelt inte tillräckligt för att utveckla ditt företag. Pappersmuggar med din logotyp är ett bra sätt att börja bygga upp en stark varumärkesidentitet för ditt företag.

Hur utformar man anpassade tryckta pappersmuggar?

Pappersmuggar är ett populärt val för kaféer, bagerier, hotell och andra företag. Pappersmuggar med varumärke kan bidra till att öka deras varumärkeskännedom och bygga upp kundlojalitet. Custom printed cups kan också användas för att marknadsföra speciella evenemang som mässor, sportevenemang eller konferenser. De är billiga och engångsartiklar, vilket gör dem praktiska för kunder som är på språng. Pappersmuggar kan märkas med logotyp eller andra designelement för att främja verksamheten.

Om du är intresserad av att designa egna pappersmuggar finns det några saker att tänka på.

Bestäm först vilken storlek på koppen du behöver. Standardstorlekarna är 8 oz eller 200 ml (liten), 12 oz eller 300 ml (medelstor) och 16 oz eller 400 ml (stor).

Välj sedan en typ av kopp. Du kan välja en enkelväggig pappersmugg (bäst för vatten) med tryck på hela ytan eller en dubbelväggig pappersmugg med värmeisolering (bäst för kaffe eller te) som har en sorts otryckt vit fot.

Välj sedan en färg på koppen som kompletterar din design. Slutligen bör du tänka på vilken typ av design du vill ha. Enkla mönster med en eller två färger fungerar oftast bäst på pappersmuggar av märkesmärke. Men om du har en mer komplicerad design i åtanke ska du se till att använda högkvalitativa utskriftsmetoder så att din design blir snygg.

När du har bestämt dig för dessa detaljer laddar du ner en lämplig mall och kan börja designa dina egna pappersmuggar enligt instruktionerna på insidan!

Vad ska du undvika när du utformar pappersmuggar med märke?

Varje bra marknadsföringsstrategi för ett kafé bör inkludera pappersmuggar av märkesvaror.

Det finns dock några saker att undvika när du utformar anpassade tryckta pappersmuggar.

För det första ska du motstå trånget att överdriva med ditt varumärke. För många logotyper eller för många märkeselement kan göra att koppen ser upptagen och rörig ut.

För det andra bör du undvika att använda för många mönster eller små texter. Kom ihåg att folk kommer att hålla i pappersmuggen, så du vill att din design ska vara enkel och lätt att läsa på avstånd.

För det tredje: linda inte lång text eller logotyper runt koppen, eftersom ingen kommer att vända den för att läsa den. När du designar på en platt mall ska du komma ihåg att bara 1/3 av mallen syns vid en överblick, eftersom pappersmuggen är rund.

Kom ihåg att inte använda för mycket bläck. Du vill att din design ska vara iögonfallande, men du vill inte att den ska vara suddig eller oläslig. Det är särskilt viktigt i pappersmuggar med enkelväggig design när det inte finns något andra lager av glansigt premiumpapper (som i pappersmuggar med dubbelväggig design) som suger in bläck mycket bättre och inte har några sådana problem.

Genom att följa dessa enkla riktlinjer kan du skapa anpassade tryckta pappersmuggar som är både iögonfallande och funktionella och som därför hjälper till att främja ditt varumärke.

Mall för tryckta pappersmuggar pdf och designmockup

 

 

KLICKA HÄR för att ladda ner alla de senaste mallar och modellerna i en stor ZIP-fil (~150 MB!).

från regnbågsmuggar, som inkluderar alla de som anges nedan: anpassade tryckta pappersmuggar mockup pdf, ekologiska pappersmuggar med logotyp mallar pdf, personliga glassmuggar mockup pdf, anpassade PET-muggar mallar pdf och märkestryckta sockermallar och mockup pdf.

Se till att följa alla riktlinjer för pappersmuggar för varje produkt som anges på andra sidan i varje pdf-mall eller mockup.

Glass pappersmuggar anpassade tryck design mock-up pdf och design pdf mall